Ugrás a tartalomra

2023-02-11 11:00 Nemzeti Táncszínház Kisterem

Állatok farsangja

Kulcsár Noémi Tellabor

2023-02-11 11:00 Nemzeti Táncszínház – Előtér

Ringató foglalkozás – Vedd ölbe, ringasd, énekelj!

Gáll Viktória Emese

2023-02-11 15:00 Nemzeti Táncszínház Kisterem

Állatok farsangja

Kulcsár Noémi Tellabor

Lúdanyó további meséi - Online vetítés

Lúdanyó további meséi - Online vetítés

PR-Evolution Dance Company

Nemzeti Táncszínház – Online / 2021. február 20. 11:00

Műfajgyermek

A Lúdanyó meséinek első része után újra itt vannak velünk kedvenceink. Gyertek, nézzétek meg ismét őket! A Lúdanyó további meséiben is követjük az első rész jól bevált szerkezetét: több különböző, izgalmas mesét dolgozunk fel.

Ebben a részben belecsöppenünk Lúdanyó és ludacskái hétköznapjaiba, és Lúdanyó ismét mesélni kezd nekünk. Természetesen csak azután, miután a szőrén-szálán eltűnt kosarát a hosszas keresgélés után végre megtalálja.

Először meglátogatjuk a három kismalacot: Röfit, Töfit és Bőfit. De egyszer csak megjelenik egy csúnya farkas. Szerencsére végül a farkas pórul jár, míg a malacok vígan élnek tovább, majd visszaváltoznak ludacskákká.


De kisvártatva újabb kalandban lesz részünk: egy csodálatos helyre kerülünk az álommanók birodalmába. Egy messzi-messzi vidékre, ahol csodálatosan színesek a rétek, a bokrok és a fák, itt élnek a smaragdzöld szemű álommanók, ők főzik az embereknek az álmokat. De egy nap szokatlan ötlete támad az egyik manónak. És velük repülünk tovább, mintha csak álmodnánk.


A következő mesében végre teljesül Lúdanyó régi álma is, hogy tündér lehessen az egyik sztoriban. Így csöppenünk bele Hamupipőke életébe, akit a gonosz mostohája és annak lányai megállás nélkül csak dolgoztatnak. De a sok nehézség ellenére Hamupipőke eljut a bálba, ahol találkozik a királyfival. Ám éjfélt üt az óra, és Hamupipőkének azonnal indulnia kell. A királyfi utána ered… És boldogan élnek, amíg meg nem halnak.

A mi történetünk is a végére jár, és minden jó, ha a vége jó. A mese végén ismét tündérországba léphetünk be Lúdanyóval és a ludacskákkal.

 

Lúdanyó mindig szívesen lát mindenkit, és frissítőként megkínál egy szép mesével. Térj be hozzánk bátran!


Lúdanyó: Haumann Petra
Ludacskák: Bakonyi Jusztina, Guzmics Petra, Nagy Csaba Mátyás, Kőnig István
Videó: Nagy Dániel
Jelmez: Nemes Nóra
Zene: montázs
Koreográfus: Nemes Zsófia

Az online előadások csak magyarországi IP címről tekinthetők meg.


Támogatók