2022-05-26 19:00 Nemzeti Táncszínház Nagyterem

Budapesti bemutató - Sólyomének / Sokolova pesma

KOLO - Szerbia Néptánc- és Népzenei Együttese

2022-05-27 10:00 Nemzeti Táncszínház – Kamaraterem

Ringató foglalkozás – Vedd ölbe, ringasd, énekelj!

Gáll Viktória Emese

2022-05-27 10:45 Nemzeti Táncszínház – Kamaraterem

Ringató foglalkozás – Vedd ölbe, ringasd, énekelj!

Gáll Viktória Emese

Jó helyre, jó csapatba, jó emberek közé kerültem

 

 

- Mi a kedvenc történeted, amit a munkádhoz tudsz kapcsolni?

- Sok kedves történetem van, az egyik kedvenc pár éve karácsonykor esett meg velem. A Szegedi Kortárs Balett nagysikerű gyerekelőadásán, a Diótörőn Juronics Tamás, az együttes művészeti vezetője alakította a szakállas Drosselmeyer professzort. Karácsony után egy néző hívott fel és lelkesen megköszönte, hogy ajánlottam neki az előadást. Majd hozzátette: - Nem is mondta nekem, hogy Gryllus Vilmos is játszik a darabban! Ez azóta is szállóige nálunk.

 

- Hogyan kerültél a Táncszínházhoz?

Kívülről érkeztem a tánc világába, előtte 8 évig a repülőtéren dolgoztam, onnan csöppentem ide teljesen prózai módon. Az Interneten láttam a Színház álláshirdetését, és legnagyobb örömömre engem választottak. Jó helyre, jó csapatba, jó emberek közé kerültem. Hálás vagyok, hogy iderepített a sorsom.

 

- Melyik táncelőadást ajánlanád barátaidnak?

- Több számomra kedves előadás van a tánc minden műfajából. Igyekeznék mindenkinek a saját érdeklődésének, ízlésének, habitusának megfelelő előadást ajánlani. Nagyon sokrétű a színház repertoárja. Mint mindenkinek, így nekem is megvannak a személyes kedvenceim. Mivel a kislányom rendszeres nézőnk, bátran mondhatom, hogy a gyerekelőadások nagyon közel állnak a szívemhez. Szeretem az előadás előtti izgatott várakozás hangulatát.

 

Pálinkás Edit, jegypénztáros

Támogatók
hirek / mutat / index