2021-11-30 19:00 Nemzeti Táncszínház Nagyterem

Bemutató - Érintés paradoxon

Artus - Goda Gábor Társulata

2021-12-01 19:00 Nemzeti Táncszínház Nagyterem

Elindultam világ útján...

Magyar Táncművészeti Egyetem

2021-12-02 15:00 Nemzeti Táncszínház Nagyterem

Budapesti bemutató - Hamupipőke

Kecskemét City Balett

Vigyázzunk egymásra!

Kedves Nézőink!

Közönségünk és munkatársaink egészsége védelmében az alábbi intézkedéseket vezettük be a fertőzésveszély megszűnéséig:

Nemzeti Táncszínház épülete napközben is látogatható, amely 10.00 órakor nyit ki a nagyközönség számára, és 21.00 órakor, az esti előadásnapokon pedig legkésőbb az előadás végét követő egy órával zár be.

A Táncszínházba csak lázmérés után lehet belépni: az Előcsarnok és a Rosetta Kávézó felőli bejáratnál kézi hőmérővel mérjük majd az érkezők testhőmérsékletét. Az egészségügyi hatóságok által ajánlott határérték feletti testhőmérséklet esetén az épületbe belépni tilos.

Kiemelt figyelmet fordítunk az épület takarítására, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek és egyéb felületek fertőtlenítésére és a nézőterek átszellőztetésére, emellett kézfertőtlenítők segítik a védekezést.

A Táncszínház épületének teljes területén kötelező maszkot viselni úgy, hogy az orrot és szájat is takarja, ez alól csak a 6 éves kor alatti gyermekek képeznek kivételt! 

Nézőinket arra kérjük, hogy a sorban állás során minden esetben tartsák egymástól a 1,5 méteres távolságot. Ha a biztonsági intézkedések miatt esetleg lassulna a bejutás, az előadás csak akkor kezdődik meg, amikor a sorban állók is elfoglalták a helyüket, ugyanakkor arra kérjük látogatóinkat, hogy a szokottnál korábban érkezzenek a rendezvényekre. 

A kabátokat javasoljuk az autóban hagyni vagy akár a nézőtérre bevinni, de a ruhatár működik, az is használható.

Célunk, hogy a Rosetta Kávézóban a megszokott színvonalú vendéglátás megtartása mellett, az egészségügyi és higiénés szabályokat betartva, a lehető legbiztonságosabb keretek között tudjuk Önöket vendégül látni.

A Kávézót plexilapokkal láttuk el, a személyzet maszkban dolgozik. A pultok közelében kézfertőtlenítő eszközöket helyezünk el. A vendégeknek mindenhol a kártyás fizetést javasoljuk, illetve kérjük, hogy sorban álláskor itt is tartsák egymástól a 1,5 méteres távolságot. Maszk viselése az étkezés időtartama alatt nem kötelező, de kérjük, hogy kizárólag a Kávézó területén fogyasszanak.

Amennyiben influenzaszerű tüneteket észlelnének magukon, illetve fennáll a vírusfertőzés gyanúja, arra kérjük kedves nézőinket, hogy ne látogassanak el hozzánk, mielőbbi gyógyulásuk érdekében maradjanak otthon, jegyüket pedig adják át másnak. Ha erre nem lenne módjuk, kérjük keressék munkatársainkat a következő elérhetőségek valamelyikén:

E-mail: jegy@tancszinhaz.hu

Telefon: (+36-1) 434 59 00, Zöld szám: (06 80) 10 44 55

Támogatók
menu / / index