Ugrás a tartalomra

2023-09-22 10:00 Nemzeti Táncszínház – Kamaraterem

Ringató foglalkozás – Vedd ölbe, ringasd, énekelj!

Gáll Viktória Emese

2023-09-22 10:45 Nemzeti Táncszínház – Kamaraterem

Ringató foglalkozás – Vedd ölbe, ringasd, énekelj!

Gáll Viktória Emese

2023-09-22 19:30 Nemzeti Táncszínház Kisterem

Picasso en Danza

Iberica de Danza

Figyelem!

 

Kedves Nézőink!

A november 3-án bejelentett rendelkezések a nézőtér limitálására vonatkozóan, minket is érintenek. Eddig nézőterünk székeinek felét értékesítettük, holnaptól azonban csak minden harmadik helyen foglalhatnak helyet nézőink. Most megnézzük a lehetőségeket, várjuk a hivatalos rendeletet és amint tudunk konkrétumokkal szolgálni, jelentkezni fogunk - kérjük, figyeljék weblapunkat és Facebook oldalunkat.

 

Köszönjük türelmüket és megértésüket!

 

Közönségünk és munkatársaink egészsége védelmében az alábbi intézkedéseket vezettük be a fertőzésveszély megszűnéséig:

Nemzeti Táncszínház épülete napközben is látogatható, amely 10.00 órakor nyit ki a nagyközönség számára, és 21.00 órakor, az esti előadásnapokon pedig legkésőbb az előadás végét követő egy órával zár be.

A Táncszínházba csak lázmérés után lehet belépni: az Előcsarnok és a Rosetta Kávézó felőli bejáratnál kézi hőmérővel mérjük majd az érkezők testhőmérsékletét. Az egészségügyi hatóságok által ajánlott határérték feletti testhőmérséklet esetén az épületbe belépni tilos.

Kiemelt figyelmet fordítunk az épület takarítására, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek és egyéb felületek fertőtlenítésére és a nézőterek átszellőztetésére, emellett kézfertőtlenítők segítik a védekezést.

A Táncszínház épületének teljes területén kötelező maszkot viselni úgy, hogy az orrot és szájat is takarja, ez alól csak a 6 éves kor alatti gyermekek képeznek kivételt! 

Nézőinket arra kérjük, hogy a sorban állás során minden esetben tartsák egymástól a 1,5 méteres távolságot. Ha a biztonsági intézkedések miatt esetleg lassulna a bejutás, az előadás csak akkor kezdődik meg, amikor a sorban állók is elfoglalták a helyüket, ugyanakkor arra kérjük látogatóinkat, hogy a szokottnál korábban érkezzenek a rendezvényekre. 

A kabátokat javasoljuk az autóban hagyni vagy akár a nézőtérre bevinni, de a ruhatár működik, az is használható.

Célunk, hogy a Rosetta Kávézóban a megszokott színvonalú vendéglátás megtartása mellett, az egészségügyi és higiénés szabályokat betartva, a lehető legbiztonságosabb keretek között tudjuk Önöket vendégül látni.

A Kávézót plexilapokkal láttuk el, a személyzet maszkban dolgozik. A pultok közelében kézfertőtlenítő eszközöket helyezünk el. A vendégeknek mindenhol a kártyás fizetést javasoljuk, illetve kérjük, hogy sorban álláskor itt is tartsák egymástól a 1,5 méteres távolságot. Maszk viselése az étkezés időtartama alatt nem kötelező, de kérjük, hogy kizárólag a Kávézó területén fogyasszanak.

Amennyiben influenzaszerű tüneteket észlelnének magukon, illetve fennáll a vírusfertőzés gyanúja, arra kérjük kedves nézőinket, hogy ne látogassanak el hozzánk, mielőbbi gyógyulásuk érdekében maradjanak otthon, jegyüket pedig adják át másnak. Ha erre nem lenne módjuk, kérjük keressék munkatársainkat a következő elérhetőségek valamelyikén:

E-mail: jegy@tancszinhaz.hu

Telefon: (+36-1) 434 59 00, Zöld szám: (06 80) 10 44 55

 

A jelenlegi vírushelyzet miatt, indulás előtt, kérjük, az előadásokkal kapcsolatos információkért fokozottan figyeljék Facebook és weboldalunkat!

 

Köszönjük!

KIM NKA Millenaris Eisberg