Ugrás a tartalomra

2024-09-13 10:00 Kamaraterem

Ringató foglalkozás – Vedd ölbe, ringasd, énekelj!

Gáll Viktória Emese

2024-09-13 10:45 Kamaraterem

Ringató foglalkozás – Vedd ölbe, ringasd, énekelj!

Gáll Viktória Emese

2024-09-13 19:00 Nagyterem

Magyar rapszódia

Magyar Állami Népi Együttes - Hagyományok Háza

Jegyinformáció

Nemzeti Táncszínház Értékesítési csoportja

Tel.: (+36-1) 434 59 00
nyitva: hétfő-csütörtök 9.00-17.00, péntek 9.00-15.00 között

Jegypénztár:

minden nap 13.00-18.00
előadás napján 13:00-tól az előadás kezdetéig
az Interticket Országos hálózatában

Online jegyrendelés: https://nemzetitancszinhaz.jegy.hu/

Céges megállapodások esetén egyes előadásaink bruttó jegyáraiból kedvezményt biztosítunk.

Kerekes székes látogatóink, a számukra fenntartott helyek mértékéig, előzetesen (legkésőbb az adott előadás előtt egy nappal) ingyenes belépőjegyet igényelhetnek jegypénztárunkban az (+36-1) 434 59 00,  (06 80) 10 44 55 telefonszámokon.

A kerekes székes jegy az előadás kezdete előtt vehető át személyesen a Nemzeti Táncszínház jegypénztárában.

Pótszékek:

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy egyes előadásainkra, a nagy érdeklődésre való tekintettel, pótszékeket értékesítünk, de kizárólag abban az esetben, ha nincs már eladható hely az adott Előadásra.
A pótszékeket a nézőtér első sora elé helyezzük el. A berakott plusz sor nem zavarja az első sorban helyet foglalók színházi élményét.


Ajándék utalvány:

Az utalványok a Nemzeti Táncszínház előadásaira érvényesek, a jegyrendszeren megtalálható jegyekre és bérletekre egyaránt beválthatók, a szabad helyek függvényében. Érvényességük 2025. december 31-ig tart. 

Beváltási információk:

  • Az ajándékutalvány beváltható a Nemzeti Táncszínház pénztáraiban és online is.
  • Az ajándékutalvány automatikus belépésre nem jogosít.
  • Az ajándékutalvány nem névre szóló, átruházható, de nem visszaváltható. Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható.

Pénztári beváltás:

Kérjük, hogy online vásárolt utalványát nyomtassa ki. Egy vásárlás során több ajándékutalvány is felhasználható. Amennyiben a vásárlás értéke kevesebb, mint az utalvány értéke, a különbözetet nem áll módunkban visszatéríteni. Ha a vásárlás értéke több, egyéb fizetési eszközökkel kiegészíthető.

Online beváltás esetén:

A kosárban található "Ajándékutalvány" mezőbe az utalványon található kód beírásával az utalvány összege csökkenti a kosár értékét. Egy vásárlás során több ajándékutalvány is felhasználható. Amennyiben a vásárlás értéke kevesebb, mint az utalvány értéke, a különbözetet nem áll módunkban visszatéríteni. Ha a vásárlás értéke több, egyéb fizetési eszközökkel kiegészíthető.

Kereslet alapú, dinamikus árazás

A dinamikus jegyárazás korábban a repülőjegyek kapcsán vált ismertté, viszont az innováció hatására mára kiterjedt a kulturális szférára is. A technológiát mára olyan nemzetközi intézmények alkalmazzák sikerrel, mint például a Metropolitan Opera, a New York-i Broadway színházai, illetve hazánkban is egyre több kulturális intézmény.
A dinamikus, vagy keresletalapú árazás egy olyan kifinomult árazási technológia, melyben az ár a kereslet és kínálat viszonyának függvényében folyamatosan felülvizsgálatra kerül. Ezért a dinamikusan képzett árak időben változhatnak. Ez azt jelenti, hogy a Nemzeti Táncszínház által használt árazómotor naponta többször, az adott produkcióhoz kapcsolódó keresleti és kínálati viszonyoknak megfelelően számítja ki és vizsgálja felül az adott előadás jegyeinek aktuális árát.
A Nemzeti Táncszínház egyes előadásainak értékesítése során dinamikus árképzést alkalmaz, melyet minden esetben feltüntetünk az adott előadás mellett. Az innovatív technológiának köszönhetően a vásárlók előnyhöz jutnak, hisz a népszerű előadások jegyei jóval tovább elérhetőek, valamint egyes előadások szélesebb közönségréteghez tudnak eljutni.

 

KIM NKA Millenaris Eisberg