Ugrás a tartalomra

2024-07-14 20:30 Táncpark

„A művészet esszenciája...”

Sivasakti Kalánanda Táncszínház

2024-07-15 20:30 Táncpark

ESSZENCIA

Feledi János – Feledi Project - Oláh Dezső Vibratone Quartet

2024-07-16 20:30 Táncpark

LATIDOS FLAMENCOS

FlamenCorazónArte Táncszínház

Jegyregisztráció menete

A jegyregisztráció menete

Online közvetítéseinkre itt regisztrálhatók az ingyenes jegyek: https://online-nemzetitancszinhaz.jegy.hu/

A streamelt előadásokra jegyet a jegyvásárló oldalon regisztrált felhasználók tudnak igényelni. Aki az online-nemzetitancszinhaz.jegy.hu oldalon egyszer már regisztrált, bejelentkezés után tud jegyet vásárolni.

Aki még nem regisztrált, új felhasználóként így tud jegyet regisztrálni:

 1. Kattintson az https://online-nemzetitancszinhaz.jegy.hu/ oldal felületén a kiválasztott előadásra.
 2. Kattintson az esemény címe mellett található Jegyvásárlás gombra, majd rakjon a kosárba 1 db jegyet (A kosáridő 30 perc lesz innentől számolva).
 3. Kattintson a Következő gombra! A felugró ablak figyelmeztetése szerint be kell jelentkeznie, ezért kattintson a Bejelentkezés gombra, majd a megjelenő felület alján kattintson a Regisztráció gombra.
 4. Töltse ki a kért adatokat, majd kattintson a Regisztráció gombra. Ennek eredményeként a megadott email címre megérkezik a megerősítő email (promóció, spam mappába is érkezhet), amelyben kattintson a Regisztráció megerősítés gombra.
 5. Írja be a megjelenő felületen az email cím és jelszó párost, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.
 6. A jegyregisztrálási folyamatban ugyanoda kerül vissza, ahol a regisztrációt megelőzően járt, kattintson tehát a Következő gombra, majd töltse ki a számla elkészítéséhez szükséges adatokat, majd kattintson a Tovább a fizetéshez gombra.
 7. Az összegző felület alján fogadja el a feltételeket a jelölőnégyzet bepipálásával, végül kattintson az oldal alján található Vásárlás véglegesítése gombra.
 8. A visszaigazoló emailben megtalálja a megvásárolt tartalom linkjét, de az online közvetítés az esemény oldaláról is indítható a megadott kezdési időpontban a Video megtekintése/Élő közvetítés gombra kattintással. (Video megtekintése videós eseménynél, Élő közvetítés live eseménynél.)

Videós tutorial:

https://youtu.be/yQqAJIbirPY

 

https://youtu.be/rqhgcKsqahg

 

FIGYELEM! A streamelt tartalom megtekintéséhez szükséges jogosultság felhasználói fiókhoz kötődik! Ha több jegyet regisztrál, más felhasználói fiókból nem elérhető az előadás. 

Technikai segítséget az Interticket ügyfélszolgálatán kaphatnak: online@interticket.hu vagy chaten.

Tudnivalók a stream-közvetítésről

A jegyregisztrációkor e-mailben érkezik egy link, amellyel az előadás a kezdési időponttól elérhetővé válik. Amennyiben nem találja a linket, a https://online-nemzetitancszinhaz.jegy.hu/ oldalon a regisztrációkor megadott fiókadatokkal bejelentkezve az előadás melletti, aktív adás esetén vibráló piros kamera-ikonra kattintva is elindítható az előadás.

Az előadás csak pontosan a megadott kezdési időponttól (GMT+1) lesz látható a linken. 

Előfordulhat, hogy az időeltolódás miatt néhány perccel később élesedik a link. Frissítse böngészőjét!

Mindenképp azon az eszközön jelentkezzen be az online-nemzetitancszinhaz.jegy.hu oldalra, amelyről nézni kívánja az előadást.
Az okostelevíziók böngészője nem mindig játssza le megfelelően az előadást. Amennyiben televízión kívánja nézni a közvetítést, javasoljuk a stream indítását laptopon. A laptop HDMI-kábellel összeköthető a televízióval.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK/FAQ

Jegyvásárláshoz / esemény megtekintéséhez szükséges regisztrálnom?
-
Igen. Regisztráció nélkül nem lehetséges a jegyigénylés és az előadások megtekintése. Hiába regisztrál egy felhasználó több jegyet, más felhasználói fiókhoz nem tudja hozzárendelni a jegyeket, más fiókból nem lehet megnézni az előadást. 

 

Igényelhetek-e egyszerre több jegyet?
- Több előadásra egy-egy jegyet igen, de egy előadásra több jegyet nem (hiszen mindegyik jegyhez külön fiókra van szükség).

Elfogyott a jegy. Hogy lehet ez?
- A szerzői jogdíjak és a szerverkapacitás biztonsága miatt 400 főre korlátozzuk a jegyvásárlást. Ha ez elfogy, az adott jegyvásárlás lezárul.

Nem kaptam meg a videó linkjét tartalmazó levelet.
-
Várj pár percet, mert a küldés is valamennyi időbe telhet a leterheltségtől függően. Ha még mindig nem érkezett meg, akkor nézd meg a spam és promóciós mappád is. Ha így sem találod, kérjük, írj nekünk chaten ide kattintva vagy küldj levelet az online@interticket.hu e-mail címre. 

Mikor kezdődik / meddig tart az előadás? 
- Az előadást a meghirdetett kezdési időponttól tudod megtekinteni. Az esemény élő közvetítés, valós időben történik a sugárzás, így a közvetítés utólagos megtekintésére nincs mód! Ha később indítod, akkor az előadás közben fogsz bekapcsolódni, tehát a korábbi részt már nem lesz módod megtekinteni. Az előadás végén a közvetítés megszűnik. Ezért javasoljuk, hogy a meghirdetett kezdési időpont előtt 30 perccel jelentkezz be a fiókodba, hogy ne maradj le semmiről.

Hogyan menthetem le az előadást a gépemre? Letölthetem a videót?
-
Erre nincs lehetőség, és jogilag sem megengedett.

Mit kell csinálni a kapott linkkel?
- A kezdési időpont után rá kell kattintani, a link a megfelelő oldalra vezet. Ha nincs bejelentkezve, be kell jelentkezni a vásárláskor használt adatokkal. Az előadás időpontja és címe mellett vibráló kamera ikon jelzi, hogy az adott produkció adásban van.

Nézhetem-e televízióról az előadást?
- Amennyiben van webböngésző a televízión, és be tud vele lépni az Interticket-rendszerbe, továbbá a televízió támogatja a használt formátumot, igen. Sajnos azonban nem minden okostelevízió képes feldolgozni a használt médiatartalom-formátumot. A Chromecast technológiát az Interticket nem támogatja. Mindezen lehetőségek hiányában a számítógép HDMI-kábellel összeköthető a televízióval.

Problémám van a lejátszással (akadozik, nem indul) 

 • Lehet, hogy a gépeden egyéb programok futnak, melyek a hálózatot terhelik (letöltés, játék, film- vagy zenelejátszás, levelező). Keresd meg és állítsd le ezeket. 
 • Ellenőrizd, hogy a hálózati kapcsolatod megfelelő sebességű. A sebességet például ezen az oldalon lehet mérni: https://www.speedtest.net 
 • Ha Wi-FI kapcsolatot használsz, akkor próbálkozz meg helyette a kábeles csatlakozással. 
 • Az F5 billentyűvel frissítsd a böngészőablakot. Érdemes lehet a teljes böngészőt bezárni, majd újraindítani. 
 • Figyelj arra, hogy a támogatott böngészők a Google Chrome, Firefox és Safari (az Internet Explorer és az Edge nem). 
 • Az operációs rendszer nem számottevő tényező - ha esetlegesen fennakadást okoz egy régebbi operációs rendszer a stream/videotartalom minőségében, törekedj inkább frissebb rendszer használatára. 
 • Az elérhető maximális felbontás a produkciótól függ - a felbontás automatikusan igazodik a sávszélességhez. Ha lassabb az internet sebessége, akkor tapasztalhatsz akadozást, de 10 Mbps sávszélességű internet sebességgel kiváló minőségben fogod tudni nézni a közvetítést, 5 Mbps sávszélességgel is jó minőségben nézhetőek az események, de akár 1 Mbps is elfogadható lehet. 

 

Bízunk benne, hogy sikerül elindítanod az előadást. Ha a hiba továbbra is fennáll, akkor kérjük, írj nekünk chaten ide kattintva vagy küldj levelet az online@interticket.hu e-mail címre.

 

 

Problémám van, amire nem kaptam választ. Ki tud segíteni?
- Technikai probléma esetén az Interticket ügyfélszolgálatához fordulhat chaten vagy emailben, az online@interticket.hu email címen.  

KIM NKA Millenaris Eisberg