Ugrás a tartalomra

2024-06-24 10:00 Kamaraterem

Ringató napok

Gáll Viktória Emese

2024-06-24 18:00 Terasz

Taste of Swing

Pepita Tánc és Rekreációs Egyesület

2024-06-24 19:00 Előtér

Szentivánéj - Jazz Session

Pepita Tánc és Rekreációs Egyesület

Müpa - speciális látogatási szabályok

Annak érdekében, hogy nézőink a lehető legnagyobb biztonságban és felszabadultan élvezhessék az előadásokat, az egészségügyi, szakmai ajánlások, a témában végzett saját kutatásuk, illetve hazai és nemzetközi partnerintézményeik jól működő gyakorlatai mentén speciális egészségügyi előírásokat vezetett be a Müpa. 

A Müpa napközben nem látogatható - kivéve azok számára, akik a Ludwig Múzeumba érkeznek -, a nagyközönség számára az épület a koncertek kezdete előtt másfél órával nyit ki, és az előadások után egy órával zár be. 

A Müpába csak lázmérés után lehet majd belépni: a bejáratnál kézi hőmérővel mérik majd az érkezők testhőmérsékletét. Emellett kiemelt figyelmet fordítanak az épület takarítására, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek és egyéb felületek fertőtlenítésére és a nézőterek átszellőztetésére, emellett érintésmentes kézfertőtlenítők segítik a védekezést.

 A Müpa épületének teljes területén - így a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben és a Fesztivál Színházban is - kötelező maszkot viselni úgy, hogy az orrot és szájat is takarja, sorban álláskor pedig kötelező a 1,5 méteres távolság betartása. Ha a biztonsági intézkedések miatt esetleg lassulna a bejutás, az előadás csak akkor kezdődik meg, amikor a sorban állók is elfoglalták a helyüket, ugyanakkor arra kérjük látogatóinkat, hogy a szokottnál korábban érkezzenek a rendezvényekre. 

 Amennyiben influenzaszerű tüneteket észlelnének magukon, illetve fennáll a vírusfertőzés gyanúja, arra kérjük kedves nézőinket, hogy ne látogassanak el a Müpába, mielőbbi gyógyulásuk érdekében maradjanak otthon, jegyüket pedig adják át másnak. Ha erre nem lenne módjuk, belépőjüket kivételesen az erre a célra korábban kialakított online felületen az előadás napjáig visszaválthatják.

KIM NKA Millenaris Eisberg